Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

April 6, 2021

We’re hiring!

Artscape söker en kreativ kommunikatör/projektledare som brinner för att skapa värdefulla kulturupplevelser.

I rollen som kommunikatör/projektledare kommer du att ansvara för Artscapes kommunikations- och marknadsföringsinsatser med särskilt fokus på det visuella. Dina arbetsuppgifter kommer dels bestå av att skapa eget kommunikationsmaterial för Artscapes kanaler, dels leda och koordinera andra kreatörer i olika projekt.

Du kommer bland annat att:

  • Utarbeta strategier, kampanjer och koncept för framtida projekt
  • Skapa content och grafiskt material till sociala mediekanaler
  • Ansvara för hemsida och webb
  • Skapa layout och design för tryckmaterial, rapporter och ansökningar
  • Arbeta med såväl kortare copy-texter som längre innehåll
  • Projektleda och koordinera inhyrd kompetens

Vi ser gärna att du är en dynamisk person med tidigare erfarenhet inom visuell kommunikation eller liknande, och kan uttrycka dig slagkraftigt i både text och bild. Du är van med Adobe CC-programmen och navigerar bekvämt i den digitala djungeln. Du har även goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. 

Vi är en organisation i ständig utveckling och förändring så vi förutsätter att du har en stark DIY-ådra inom dig som hjälper dig att lösa problem på kreativa sätt. Det är extra meriterande om du har kunskaper inom bild- och videoproduktion. 

Artscape är ett relativt litet team med många bollar i luften. Du ska trivas med att arbeta i varierande tempon med flera olika uppgifter och projekt samtidigt, både på egen hand och tillsammans med dina kollegor inom organisationen. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet inom konst eller gatukonst men en passion och intresse för kultur, konst i det offentliga rummet och frågor kring delaktighet är såklart ett stort plus!

Kort om tjänsten


Tjänsten är på heltid (100%), med bas i Malmö och tillträde omgående. Vi har flera produktioner som väntar under året och hoppas därför att du kan börja så snart som möjligt! Vi förbehåller oss rätten att rekrytera fortlöpande med sista ansökningsdag 20 april.

Skicka in din ansökan till fredrik@artscape.se och märk mailet med “Kommunikatör/projektledare”.